Markiisit

kaihtimet
Sälekaihtimet

Markiisi on mahtava vaihtoehto ihmiselle, jolla on kattamaton terassa tai parveke. Tällöin puhutaan ns. nivelvarsimarkiisista. Ikkunoiden päälle on mahdollista laittaa myös markiisit. Tällöin niitä kutsutaan ikkunamarkiiseiksi.

Markiiseissa on monia etuja verrattuna kiinteisiin katteisiin. Talvella markiisi on turvallisesti räystäslipan alla poissa tuulen, tuiskun ja lumen alta. Kiinteät valokatteet taas keräävät kaiken mitä taivaalta kulloinkin tulee. Lumen ja lehdet.

Markiiseihimme on mahdollista laittaa itsepuhdistuva kangas, jolloin vesisade huuhtelee liat sen päältä. Mahtavaa, eikö totta!

Markiisi on kestävä ja edullinen, huoleton ja helppohoitoinen. Lisäksi kattavaan mallistoomme kuulu sähkökäyttöiset ja automatiikan ohjaamat vaihtoehdot. Sinun ei milloinkaan tarvitse huolehtia oletko jättänyt markiisin auki liian kovalla tuulella. Automatiikka huolehtii siittä, että jos raja-arvot tuulen voimakkuuden suhteen ylittyvät, markiisi kelautuu automaattisesti sisään.

Meillä on vuosien kokemus markiisien asennuksesta ja voit näin ollen olla huoleti asioidessasi kanssamme. Myymme laadukasta TAMAR- Markiisia. Valmistaja takaa tuotteen laadun antamalla 3 vuoden takuun kankaalle ja moottorille, sekä jopa 10 vuotta rungolle. Onpa sää millainen hyvänsä, markiisin alla on mukava oleskella! 
Tilaa meiltä esittely!

 

Sälekaihtimet

Markiisit
Markiisit

Säleverhot kuuluvat lähes jokaisen suomalaisen kodin vakiovarustukseen. Siihen on olemassa hyvät syyt. Toisin kuin esim. rullaverhoissa, säleverhoissa huoneeseen tulevan valon määrä on paremmin säädeltävissä. Säleverhot eivät kuitenkaan koskaan pimennä täysin. Sitä varten on olemassa pimennys-rullaverho. Tehokkaimman pimennyksen huoneeseen saat kun yhdistät sälekaihtimen ja rullaverhon. Joten kyseiset verhot eivät itseasiassa kilpaile millään tavalla keskenään vaan täydentävät toisiaan.

Säleverhot estävät myös tehokkaasti lämmön pääsemisen huoneistoon. Toisaalta pimeinä syysiltoina voit tuntea olosi kotoisaksi, koska verho estää sisälle näkymistä.

Materiaalina säleverhoissa on alumiini, rauta ja ,muovi. Tämä takaa säleverhon erittäin pitkän elinkaaren.

Annamme Säleverhoille 1 vuoden takuun.
Ota yhteyttä!